Collega met karakter

“U kent misschien wel de spotjes over een collega met karakter. Mensen met een psychische stoornis die wel degelijk een toevoeging kunnen zijn voor uw bedrijf. In deze nieuwe spot gaat de stichting C.M.K., de stichting Collega met Karakter nog een stapje verder, en krijg ik de gelegenheid om u te vertellen dat ik niet alleen een 32-jarige man met een angststoornis en pedofiele gevoelens ben, maar tevens een flexibele en zelfstandige professional met een getting things done mentaliteit.

Ik geloof heel erg in werken vanuit de cloud, al is het maar omdat al die kinderporno dan niet op je eigen harde schijf terechtkomt. Verder snap ik heel goed dat werken in de kinderopvang meer is dan alleen maar kinderen opvangen. De allerjongsten onder ons een onvergetelijke tijd bezorgen, dat is mijn persoonlijke missie.

Als u dit spotje ziet ben ik al overleden. ik snapte zelf ook wel dat er in deze maatschappij geen plek was voor mensen zoals ik. Maar hopelijk zet u mijn strijd voort, voor al die andere collega’s met karakter.”

Tot maandag!

voorgelezen op De Vorlesebühne 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s