Compleet daten in Jaarbeurs

De allereerste Datingfair vond afgelopen weekend in de Jaarbeurs Utrecht plaats. Het evenement werd gehouden in een relatief kleine zaal, helemaal bovenin het complex. Bezoekers konden workshops volgen om hun kans op een relatie te vergroten. Verder waren er stands met onder andere paragnosten, schoonheidsspecialisten en liefdestherapeuten.

Volgens Wim van der Well, die de Datingfair samen met zijn neef Rob van der Well organiseert, waren er vier belangrijke pijlers bij de samenstelling van het programma. “Bij de Datingfair gaat het om wat wij noemen ‘het complete daten’. Je kunt werken aan je innerlijke zelf en aan je uiterlijke zelf om de kans op een relatie te vergroten. De derde en de vierde pijler zijn de workshops en de ontmoetingen met andere singles.”

Dries Roelvink verzorgt een muzikaal intermezzo op de Datingfair. Op een piepklein podium tegenover de hoge witte speeddate-tafeltjes zingt hij voornamelijk nummers van Andre Hazes. “Lieve mensen, wat heerlijk dat ik hier mag zijn op deze mooie zondagmiddag. En wat goed dat u hier allemaal naartoe bent gekomen om de liefde te vinden”, spreekt de bekende zanger het publiek toe.

De verslaggever doet mee aan ‘speeddaten op gevoel’. Ongeveer vijftien mannen en vijftien vrouwen moeten daarbij eerst rondjes lopen door het zaaltje en elkaar tien seconden diep in de ogen aankijken zonder iets te zeggen. Daarna wordt ze opgedragen een maatje te zoeken, en vervolgens is het de bedoeling dat de maatjes met de ruggen tegen elkaar aan gaan staan en elkaar vertellen hoe ze de kijksessie hebben beleefd. Later doen de maatjes ook nog handendansjes met elkaar waarbij ze, met hun handpalmen tegen elkaar, cirkels in de lucht maken.

De stagiaire van Utrechts Nieuws besluit een behandeling bij de knuffeldokter te ondergaan. De knuffeldokter is een tengere vrouw van een jaar of veertig in een sexy verpleegstersuniform. Ze houdt de stagiaire een aantal minuten in een innige omhelzing stevig vast ,en stelt haar ondertussen vragen over haar liefdesleven. Dat is prima op orde, stelt de knuffeldokter vast.

verschenen op Utrechts Nieuws

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s