Opschudding bij Broodje Mario

Utrechts Nieuws, 27 juni 2015

Een opmerkelijk incident zojuist bij Broodje Mario 2 op het Janskerkhof. Een 35-jarige inwoner van Utrecht wees daar een politieagente in ferme bewoordingen terecht. De agente kon niets anders doen dan onder toeziend oog van de rij wachtenden voor de broodjeskraam afdruipen. Een gênant ogenblik.

Er staan rond lunchtijd ongeveer zes klanten te wachten tot hun broodje klaar is. Op het bankje en de stoeltjes voor de kraam zitten ook nog wat mensen. Die kauwen tevreden in de zon op hun Italiaanse bol, als opeens een grote politiewagen pal voor de kraam parkeert. Half op het fietspad ook nog eens. Niemand mag daar normaal gesproken zijn auto neerzetten.

Als de politieagente is uitgestapt vraagt één van de wachtenden, een 35-jarige man met een baby op zijn arm, aan haar waarom ze zo parkeert. De agente legt uit dat ze even snel een broodje komt halen omdat ze heel kort pauze heeft. ‘Dan kunt u ook tien meter verderop parkeren, er is genoeg plek hier’, wijst de man haar terecht. ‘De politie moet het goede voorbeeld geven’, voegt hij eraan toe.

De vrouw in het blauw sputtert nog wat tegen, maar uiteindelijk kan ze niet anders dan, ten overstaan van de rij wachtenden, toegeven dat ze fout zit. ‘Goed, meneer’, zegt ze duidelijk geïrriteerd, ‘ik zal de auto omdat u dat wilt hier verderop parkeren’. Ze stapt in en keert niet meer terug. Gniffelende omstanders complimenteren de vasthoudende jonge vader.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s